Halaman

Pengikut-pengikut

Rabu, 17 Disember 2008

Emo in a train

pagi-pagi lagi aku dah emo
naik putra lrt td, diri bersandar kat sebelah pintu
sampai kat wangsamaju biasalah ramai gile org masuk.
ade sorang laki ni diri depan aku.
tensen aku ngan laki duk pijak2 kaki aku. emo giler aku
sampai stesen mane tah, ramai lg org masuk. lagi sempit
yang laki ni pegang palang sebelah aku.
yang membuat kan aku emo, tangan die kene dada aku
bengang sungguh aku.
aku dah wat muka gilerr and tolak tangan die sket ngan tangan aku
sib baik a die prasan, klu tak aku dah sound die.
huhuh
sampai2 ofis, as usual cek email dlu. nasib baik aa ade email yang menggembirakan aku
turun a suhu emo aku
web ni yang membuatkan aku cool down
www.candidsyndrome.com
its photographer side..
gambar2nye tersangatlah cantik =)

lalalallala
24 hour lagi to jakarta..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...