Halaman

Pengikut-pengikut

Khamis, 4 Disember 2008

Twilight

Smalam tengok muvi ngan muni and her officemate, lut,hafiz and mizi
twilight start kul 9.20..
hehehe.. tak tau nak cakap pe
i just that i have a crush with edward cullen weeee...


http://www.twilightthemovie.com/
Director: Catherine Hardwicke
Hero: Robert Pattison as Edward Cullen


Heroin: Kristen Stewart as Bella Swan



Villain: Cam Gegandet as James



I love this film although it is not what i'm expeceted.
Hero nye sangat hensem. tgk2 balik, rupe2nye die ni yang blakon as Celdric dalam Harry Porter.
2 watak yang sangat berbeza.
Heroinnye lak ssuai sgt ngan hero in terms of behavior.
Jalan crite best.but the climax is not really exciting.
Camera angle pun tak bape best.
if not i think this film same level ngan harry potter
sayang betul

yang penting aku suke heronye.
bad but sweet
emm btw, i always fall in love with bad guy..
don't know y..

aku bagi 3 bintang saja
and lagi gambar2 dari film ni.
yup lagi satu tempat nye cantik

The Cullen


The villains

6 ulasan:

  1. lor 3 bintang je?
    xperlu la aku tgk ye?
    huahuahua

    BalasPadam
  2. citer best tp camera angle tak bape bagus.
    so cm pening sket aku tgk
    hehe
    tu la dapat 3 sbb memeningkan kepala aku
    bawak la bunga sorang gi tengok ye

    BalasPadam
  3. buat apa aku bawak bunga pastu bunga tu minat kat mamat vampire tu

    AHAHAHAHAHAHA

    BalasPadam
  4. hahaha inspirasi utk ko jadi vampire.. hahaha

    BalasPadam
  5. ak suke gak tgk twilight!!!

    bes!!!hero die ensem!!!

    nak beli cd plak pasni...nak natap robert pattinson...hahaha

    BalasPadam
  6. nanti boleh aku pinjam dari ko ye nad.. hehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...