Halaman

Pengikut-pengikut

Sabtu, 6 Disember 2008

Whatever lagi

blurr tapi nak conteng gak kat sini.
kat mcd tmn melati now ni ngan bal
bosan duk umah.
so gi sini online
aku perasan skang ni skil kekreatifan aku semakin berkurangan
sedih gak aku. skang tak de mase dah nak melukis, mendesign.
sibuk ngan keje je.
tapi ade satu skill ni aku rase aku semakin improve.
skill mencipta sajak... hehehe
fini dlu penah cakap aku patutnye kene jadi penulis lirik
hahahaha.. no komen bout that.
korang boleh tengok blog frenster aku yang dulu. banyak entry aku dalam bentuk sajak.
lagi satu skill aku yang makin improve, aku dah tak malu2 cam dulu lagi
bak kate toha.. malu taik kucing camtu.. hahaha
takla, samtimes klu mood aku tersangat2 la bagus, aku jadi macam tu.
aku nak upload gambar tapi tak leas so aku dah malas hahahahahaha
ok selamat hari raya sume orang
sape yang demam tu cepat2 sembuh
yang kene denggi tu minum2la sup ketam..
ditujukan khas untuk kawan aku sorang ni yang berdenggi skang
tatata

3 ulasan:

  1. selamat raye dear!ohh malu2 ye...aku ni plak tadelaa malu2 tp inesen kan...naive gitu...saye senyap dgn org yg saye tidak biase...

    BalasPadam
  2. errr.. smpt juge dia teringat aku yg denggi ni
    hahaha THAAAAANX~~
    btw, aku da recover dah
    dan juge telah minum sup ketam masa kt spital hari tu

    wee~hu~

    hoh kalau jadi penulis lirik mesti buleh jumpe anuar zain yg btol

    NGAHAHAHAHAHAHAHAHA

    BalasPadam
  3. ngeh ngeh
    tak cukup gi bakat nak jadi penulis lirik
    tak pela jumpa anuar zain yang tipu pun dah cukup
    ngeh ngeh ngeh

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...