Halaman

Pengikut-pengikut

Selasa, 2 Disember 2008

whatever

aku kene tuka jadi petrophysicist and reservoir engineer jap.
nak kene buat water saturation. Blurr gilerr aku. azran dah la takde.
si A ni nak siap by this week gak. blurr blurr
dah la aku tengah bengong ngan sorang mamat ni
pushy lak tu mamat ni.
taktaula die ikhlas ke tak ngan aku ni
xbf aku cm jeles lak aku kawan ngan mamat ni
ingat aku tak jeles ke die nak kawen ngan org lain..
cop!!! memang dah merepek aku ni
daaa...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...