Halaman

Pengikut-pengikut

Jumaat, 3 April 2009

chopper crash

tadi baca paper the sun
ade lagi chopper crash kat north sea
1-2 bulan lepas pun ade chopper crash kat north sea
dua2 dalam perjalanan pulang dari rig
yang first crash tu sume orang slamat
yang baru crash ni expected sume mati
now diorang tgh cari lagi 8 orang
yang crash ni chopper super puma

huhuhu
menakutkan btul

3 ulasan:

  1. uuu...siyes...scary kan...dh ler aku ni spesis tdo je dlm chopper...slambe tuh...

    BalasPadam
  2. hohoho..
    aku tak penah la tido dalm chopper sbb takut
    haha

    BalasPadam
  3. aku takut nak gi boset!!!!!

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...