Halaman

Pengikut-pengikut

Isnin, 3 Ogos 2009

Sua Rasa and PC Fair

Sua Rasa
terserempak ngan ude kat booth upin ipin
mula2 aku ingat sape la minah ni yang duk lambai2 kat aku
bile aku tengok betul2, ude rupenye
sorry for not recognize you earlier
sbb mate ude dah kurang sepet hehehe

borong bli 4 helai selendang yang berharga rm10 setiap satu
tapi sebb bli 4, dapat harga RM35 sahaja =)
nyesal lak tak bli banyak lagi
sure akan dapat lagi murah

ayah nak wat celcom 1+5
main bulan2 bayar RM50
sub kene bayar RM5 bulan2
call and sms antara sub-sub dan main adalah free
call ke lain2 adalah 30 sen per minit
sms ke lain2 tak ingat pulak bape
jadi ayah jadi main
mak, aku, aniza and daus jadi sub

PC Fair at KLConvention Centre

sejak H1n1 merebak, ini 1st time aku pakai mask
sebab sudah tahu mesti akan bersesak2 gile
puas hati jugak sbb dapat apa yang nak

1) Transcend External Hardisk
~ shockproof, 2 year warranty, merah warnanye, ade button khas untuk save work
~ 320gig ~ offer price is RM250 but selepas tawar menawar, dapat harga RM243
~ jalan2 lagi terjumpa external yang sama yang berharga hanya RM239.. huhuhu
~ ade gak external 320 gig leh dapat dgn harga RM219, tapi tengok cm tak besh je

2) Digi Broadband
~ hanya coverage edge saje di kawasan umah aku, coverage 3G takde
~ tapi aku sign up je. ade trial untuk seminggu
~ nape? sebab coverage broadband seperate from coverage phone. jd expect coverage nye stable la. Maxis broadband memang sangat hampeh kat kawasan umah aku. Celcom broadband bagus kat tempat aku tp ntah tangan ni gatai nak try digi broadband hehe. Mungkin fobia sebab dulu pernah kene tipu dengan celcom ni. hihi
~ bayar RM100, dlm 7hari tak puas hati, pulangkan balik dapat balik RM90
~ if stay bulan2 bayar RM88. disebabkan aku dah bayar RM100. so the next month aku hanye perlu bayar lagi RM76
~ unlimited usage (yang ni lupa lak nak tanye sampai bile unlimited ussage ni, takpe guna and lihat je la hasilnye)
3) Speaker
~ dari gearbox
~harga RM29 ~ cute je
~ aniza blanja =)


yup, weekend yang best and memenatkan =)

1 ulasan:

  1. eh lama x singgah!

    eh aku hari tu igt nk g gak pc fair. lgsg lupa pasal selsema babs.

    nasib baik x pegi. huhuhu

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...