Halaman

Pengikut-pengikut

Khamis, 21 Mei 2009

Interrelated

Sekarang aku sedar aku jenis keras kepala
So bear with me ok
Sekarang aku pun sedar org suka buat aku tak tahu pasal sesuatu
Tetapi sebaliknya aku tahu.. tak suka.
Nampak macam aku bodoh pulak
Yes this two memang berkaitan
Aku keras kepala bila aku tau aku betul.

Mental Block

Kenapa ada org rase sume org same je
Menganggap zaman skang ni ade perkara yang dulu dianggap penting, sudah tak dianggap penting lagi skang
Sangat mental block org ni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...