Halaman

Pengikut-pengikut

Rabu, 19 Mei 2010

Lagenda Budak Setan - Ahadiat Akashah

Korang masih ingat tak buku cerita ini?


Sesiapa tak ingat, maknanya korang _ _ _ _  _ _ _ _   _ _ _ _ _ ( isi tempat kosong dan ikut gaya P.Ramlee bercakap) huahuahua =)

Saya rasa ini adalah novel yang paling popular sekali sewaktu saya di sekolah dulu. Sehingga ramai kawan-kawan book after untuk baca novel ni. Apa yang best sangat novel ni? Haaa, korang kena baca sendirilah, nanti dah cerita tak seronok pula.

Sesiapa yang dah baca, kena baca lagi sekali ni. Yela untuk refresh cerita ni sebelum filem Lagenda Budak Setan keluar kat wayang. Weehuuuu, cepat-cepat serbu kedai buku sebelum stok habis!!!!! =D



Tengok trailer macam dah masyuk. Boleh lawan novel atau tak filem ni? Tunggu dan lihat. Jangan lupa serbu pawagam berhampiran korang 3 Jun ini untuk tayangan pertama cerita ini! Dan jangan lupa bawa tisu banyak-banyak ok. Kot kot meleleh air mata korang nanti. hihihihi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...