Halaman

Pengikut-pengikut

Khamis, 30 September 2010

Cleaning Up

Cleaning up my blog.

Setelah aku perhati Blog List kawan-kawan aku ni, ramai juga yang lama sangat tak updet blog. Ada yang sampai empat tahun. Jadi aku buat keputusan untuk remove semua blog-blog yang dah melebihi setahun tidak updet.

Eh, bukan sebab aku tak nak kawan dengan korang je, cuma aku rasa blog-blog itu memang sudah tidak aktif.
Tapi jangan risau kalau korang dah aktif semula mengupdet blog, sure aku add balik korang ye.

2 ulasan:

  1. same laa..tp akk tk remove pun..tk sempat

    BalasPadam
  2. hihihihi.. tu la nak remove pun satu hal jugak =)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...