Halaman

Pengikut-pengikut

Khamis, 30 September 2010

My Confession to My Eye Candy

Nak tahu kenapa no more stalkering?
*
*
*
*
*
*
*
Nak tau, tadi aku chat ngan eye candy aku kat FB.
And guest what?
*
*
*
*
*
*
*
Aku mengaku kat dia aku suka dia!!
And guest what?
*
*
*
*
*
*
*
Dia pun suka kat aku!!!
Weeehuuuuu!!!!!! Sukanya aku!!!!!! =)
And guest what?
*
*
*
*
*
*
*
Aku tipu jela. hehehehehe =P
And guest what?
*
*
*
*
*
*
*
Kegilaan sebenarnya adalah ini!!
*
*
*
*
*
*
*
oops!!! the internet is really slow.
Aku gila neklace sekarang!!! =)
*
*
*
hehehe. jangan marah ye =)

7 ulasan:

  1. giler aku caya beb
    scroll down bwh...cheehhhhhhh kena tipu ruper nyer...hampeh
    baru nk ko jd idola...BERANI confess!!!!

    me=malu tapi mahu

    qoute" i think...therefore i'm still single"

    Peep

    BalasPadam
  2. weh pip, aku pernah confess skali mase usm. but no more la skang. hehehehe. give me your email add

    BalasPadam
  3. ooo...wut??!! zarith penah confess masa kat usm dulu..dgn sapa??? oo...yg dulu yg ko penah ckp ko syg kat aku tu ka...oo...heehheeee....
    meh jumpa aku, aku ajaq the art of being 'jual mahal' and dozens come after u.. chewah.... bukan pengalaman aku la tapi....

    BalasPadam
  4. wahahhaa. hanya kau ngan zack yang tahu. sebab masa aku wat confession tu, aku ajak zack sekali. wahahaha

    BalasPadam
  5. typo error.. hanya AKU ngan Zack yang tahu

    BalasPadam
  6. nad.. ape yang ko nak tahu ni nad?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...