Halaman

Pengikut-pengikut

Ahad, 3 Oktober 2010

Herbarites Pouty Lip's Lip Balm

When living is without you!!!!

Wherever I go.

Even to this isolated place.

I can't live without 

Lip Balm

I found this lip balm really help me in moisturizing my lips and gave my lips looks fresh and healthy. Vaseline lip balm also gave me the same result










I can't live without
total effect moisturizer as my skin is very dry. Especially working in aircond twenty four seven.

Yes this two thing I can't live without.

But I can live without my handphone. Really.

Okay. Sebenarnya aku bosan. Jadi tak tahu nak buat apa. Sementara tunggu kerja ni. Itu antara dua benda yang perlu untuk aku kalau pegi mana-mana pun. Lip balm terutamanya. Kalau tak, bibir aku mulalah kering dan nampak pucat. Last time, bibir aku sampai berdarah-darah, lepas minum coco colagen, dah tak berdarah bibir aku. Sekarang pakai lip balm je. Sekarang ni, dua brand lip balm je yang sesuai dengan aku iaitu herbarites dan vaseline. Yang lain aku pernah pakai, tak da kesan langsung. Lagi teruk bibir aku adalah.

Moisturizer pun sama. Aku tak cerewet sangat pilih moisturizer ni sebab kulit aku takda masalah pun kalau tukar-tukar jenama lain. As long as ia melembapkan kulit muka aku, kira okla. Sekarang ni guna Olay Total Effect. Kalau dah bosan, aku guna moisturizer lain pula.

Apa lagi, baru 3.45 pagi ni. Ada lagi 49 meter to go. Ok sudah sudah.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...