Halaman

Pengikut-pengikut

Jumaat, 29 Oktober 2010

Team Building 2010 - Fantasy Themed Dinner

Tarikh: 18 -20 Oktober
Tempat: Selesa Beach Resort, PD

Sangat seronok. Tapi masih tak boleh lawan tahun lepas punye membina pasukan. Mungkin sebab tahun ni persediaan untuk malam gala sekejap sahaja. 

Aktiviti makan durian!!! Walaupun bukan musim durian, ada jugak durian. Yummy yummy. Aku buat rekod tau. Aku makan 3 ulas durian je malam tu. Selalunya berbiji-biji aku makan. Lepas abis sesi makan durian. Gossip time di bilik salah sorang dalam gambar ni. Yang amazingnya, ada sorang budak dalam gambar ni tak pernah-pernah makan durian, tetiba makan. you go girl!!! =)

Aktiviti membuat layang-layang. Setiap kumpulan diberi masa 15 or 30 minit (tak ingat berapa minit sebenarnya hehehe =P) untuk membuat layang-layang. Dari tiga layang-layang kumpulan kami buat, dua daripadanya berjaya berada di udara. yeay!!!!!

Sesi berlatih dikir barat. Mentang-mentang la aku main botol yang berisi batu dan pasir je, bolehla aku tangkap gambar. hehehehe

Sesi menghias dewan. Tema malam gala adalah fantasy, myth and ..... (ok aku lupa lagi +___+ )
Semangat diorang mendeco. Bukan setakat menampal dinding, siap ada dragon, hantu bungkus, dan pintu gerbang yang sangat menarik =) (Eleh tak payah cakap, orang-orang PRD memang semuanya kreatif belaka =) )

 MALAM GALA!!!!!!!

Eh ada red riding hood and hot devil laaaaa =)


Puteri kayangan mendapat cahaya dari Mahatma Ghandi dan Bidadari Dewi

Eh eh ada Fiona dan puteri kayangan lagilah. Kali ni dengan kakak tiri cinderella, witch dan pirate =)

Juliette dengan Harry Porter ni ada apa-apa ke? eh.. Hushhhh... senyap-senyap sudey!!! Tengok backdrop tu.. cantikkan

Kenapa pulak witch dengan puteri kayangan ni... Witch ni macam tak suka ye kelembutan puteri kayangan...

Aku tak ingat nama permainan ni. Tapi enjoy gile permainan ni. Kena ada strategi kene kira keuntungan dan kerugian sebelum bertindak

Selain aktiviti di atas, ada explorace, permainan-permainan yang membina pasukan (yela nama pun membina pasukan kan hehehhe), bola sepak dan bola tampar pantai dll. Kali ni, program ni lebih relaks daripada tahun lepas. Walaupun ade yang sakit-sakit badan sebab dah lama tak bersenam, tapi semua orang pun sporting. =)
Looking forward for next year team building pula =)

2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...