Halaman

Pengikut-pengikut

Ahad, 10 April 2011

Mind Reading

Hei. Sudah ku bilang sekejap kita ada di atas dan sekejap kita ada dibawah. Yang pentingnya disini, jangan berputus asa dan jangan menganiayai orang lain. Hidup ini adalah syurga jika kau tahu tujuannya.

Ku pernah ditipu. Ku pernah berjumpa lelaki playboy. Ok apa yang ku mahu katakan sebenarnya adalah kenapa lelaki suka galak
dengan perempuan lain walaupun lelaki itu sudah mempunyai isteri? Aku tak paham.

Emm, baca tak 50 most available bachelor kat majalah cleo bulan ni? Ada satu soalan ditanyakan "which super power you want a girl to have?" Agak ramai antara mereka nak perempuan ada kuasa "mind reading". Ku paham kenapa diorang nak perempuan ada kuasa tu. Tapi dari satu segi, jika lelaki itu menipu, perempuan itu dengan kuasa "mind reading"nya dapat tahulah lelaki itu menipu atau main kayu tiga.

Cerita di atas dan di bawah tadi, jangan menganiaya orang, jangan bersumpah dengan nama tuhan kalau kau nak menipu. Sebabnya ku tahu juga. Kerana? Ku ada kuasa "mind reading".

P/s: ku enjoy duduk di sini sekarang ni. sebab tak perlu rungsing hal tak sepatutnya lagi pula, mana-mana pun ade wifi termasukla kat mudlogging unit ni.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...