Halaman

Pengikut-pengikut

Jumaat, 17 Jun 2011

My life

Ketika bunga tak bemekar lagi
Saat cinta membakar hati ini
Bertapa aku menginginkan kamu

Semua orang tegur aku nampak kurus.
Kenapa? aku cakapje aku putus cinta sebab tu kurus.m
No comment actually. dah kurus nak wat camne kan.

Cerita ini... kejutan budaya lagi. tapi aku dah tak ingat episod berapa. cerita tentang isteri orang dan suami orang. tapi later lah story at my private  blog.

Its really my life. now I really at the bottom of the wheel. nothing can really help when you cannot think straight. when you mind is always not in it place. hey, hopfully i am survive. things have to be change.

Rindunye kat sorang budak ni. rindu nak dengar die sembang dengan aku dgn bahasa rusianye yang aku sendiri pun tak paham.

Aku takut akan semua dosa dosaku
Aku takut dosa yang terus membayangiku
Ampuni aku dari segala dosa dosa ku.

Bukannya kau menyakitiku
Kau manusia tak luput dari salah
Kau mengerti kini ku terluka
Kau hancurkan kehidupan kita
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...