Halaman

Pengikut-pengikut

Selasa, 27 September 2011

Berbudi

Masa semakin pendek.
Betul ke?

Apa yang telah aku lakukan dengan masa yang semakin pendek.
Eh betulke masa semakin pendek?

Sungguh aku berbudi.
Tetapi orang tak pandai nak berbahasa.

Selagi boleh berbudi.
Selagi itulah aku berbudi.
Tapi kenalah aku jaga tahap itu.
Jangan sampai terpijak-pijak.
Dek kerana orang tak pandai berbahasa.

Ahad, 25 September 2011

i want to remember this

mimpi yang buat aku taknak bangun....
mimpi aku potong sendiri rambut panjang aku yang tebal
kenapa... mesti kerana  perkara yang buat aku geram
jadi aku mahu potong rambut aku

juga
mimpi cerita aku dan dia
aku bos.. dia klien
aku di ofis.. dia di rig
bos aku kol dia.. kata aku akan naik rig dia

Dan kisah si kasih yang sesat mencari suaminya...
Aku yang perlu tunjukkan jalan

ya, aku mahu mengingati mimpi
Terpenting sekali mimpi aku potong rambut aku yang panjang mengurai..

Rabu, 21 September 2011

Skandal dengan perempuan lain

Are you trust your husband?
Thing is, ramai kawan laki I yang dah kawin ada skandal ngan pompuan lain. woha!!!
Kawan lelaki yang I tak expect ade skandal ngan orang lain woha!!!
Kesian sungguhlah kat bini bini mereka itu.

Aku dapat offer tapi....

Aku tolak
whoaa...

Sabtu, 17 September 2011

Kawin lagi

Betulkah perempuan terutamanya yang dah kahwin itu tiada hak untuk cemburu?  Lebih tepat tidak wajib cemburu terhadap suami mereka? Perempuan tiada hak kah untuk cemburu jika suaminya kawin lain? Takpalah jika perempuan tiada hak untuk cemburu jika suami kawin lain. Sebab lelaki boleh kahwin lebih dari satu. Tapi bagi aku jika suaminya melakukan maksiat dengan perempuan lain, haruslah cemburu.

This is real life story. Sebab tu tak terkejut pun ada orang kawin dua. Apa yang lagi worst dari ini?

Isnin, 12 September 2011

Things need to be change

No actually its on the way. A lot of thing had changed.

Nothing much actually. My attitude of i don't care really make me of no feelings.

Its the best way right now

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...