Halaman

Pengikut-pengikut

Selasa, 11 Disember 2012

Rindu Kamu orang semua!!!

Serius, rindu dekat kawan-kawan blog. Sejak  mula cuti, tak sempat langsung nak jenguk blog.

Alhamdulillah, majlis sudah selesai dan berjalan dengan lancar. Semua review akan dibuat selepas saya balik daripada honeymoon ye.
Owh tak lupa terima kasih banyak-banyak kepada kawan blogger yang datang, Sya. Walaupun tak sempat bergambar dan terima kasih untuk hadiah yang diberi. Saya tak pasti, lagi seorang blogger  Diyana, datang atau tidak, sebab dapat sampul tulis nama Diana.

Apa-apa pun terima kasih kepada semua kerana mendoakan majlis saya berjalan dengan lancar.

Tunggu  ye, review dari saya.....


24 ulasan:

  1. Welcome Back dear...
    Selamat Pengantin Baru...

    That Diana, not me.. wasn't me... saya xdpt attend lah, husband kerja last weekend.. kenduri Ziema pun xdpt attend... nangis guling2 dh kat rumah
    Sorry dear (T_T)

    BalasPadam
  2. Tahniah sayang. Cepat review yeah. Rindu kamu juga.

    Meh sini nak peluk kamu ketat ketat. Opsss... tak boleh dah. kamu dah ada en.abg. hikhikhik.

    BalasPadam
  3. miss u too..
    review cepat2 ye dear ...
    xcited nye ..

    BalasPadam
  4. tahniah!!rindu jugak.chewah =)

    Sya serba saLah sbnr nye.sbb pk, cmne nk tegur sbb time tu tgh mkn kan..kang potong stimm Lak..huhuh

    tp sbb adik Sya keje.so after wed tu kene bLk cpt.sempat ckp "Hai" pon da best da.hikhik.congratz again.nnti upLoad pic ye =)

    BalasPadam
  5. tahniah!!! xsabar tggu awak blk dari haneymoon..kekekkeke

    BalasPadam
  6. tahniah ye..dah selesai mesti lega kan..hehe

    BalasPadam
  7. tahniah...nnti review ye pengantin baru....

    BalasPadam
  8. TAHNIAH...welcome to ex-b2b club hehe...nona xdpt dtg biasalah minggu2 pengantin baru...selamt berhoneymood..cepat2 tau hehe tak sabr nk tgk review

    BalasPadam
  9. tahniah...slmt jadi puan dah ;)

    BalasPadam
  10. tahniah.. cpt2 review.. rmi dah Xb2b sdg mereview ..hehe..termsk la cik bin..
    jgn lupe gamba byk2..xsaited nihh..
    kite dh 1 club ni.. kan PN wararies .

    BalasPadam
  11. Diyana, bukan kamulah ye.. its ok. Kenduri diana pun saya tak dapat datang gak. Adahal time tu...

    BalasPadam
  12. Nana: hihihihi.. baru review sikit je.... thanks nana

    BalasPadam
  13. Iera: ok.. akan cuba review dengan pantas....

    BalasPadam
  14. Sya: owh.. patutlah nampak nak cepat haritu. Tapi Sya datang pun dah kira bermakna sangat tau...

    BalasPadam
  15. Shizan: terima kasih juga dear...

    BalasPadam
  16. MissGogreen: thanks dear. Dah balik dah pun dari honeymoon :-) <--baru nak balas komen orang kan.

    BalasPadam
  17. Syaz: thank you. Ha ah... lega sangat rasa....

    BalasPadam
  18. Cik mah: thanks dear... yee.. nantikan review dari saya...

    BalasPadam
  19. Nona: erkkk... dah jadi ex-b2b... hiihiihihihi... saya paham saya paham.... banyak pulak hal post wedding kan..

    BalasPadam
  20. Cik awin: thanks dear... puan sudah

    BalasPadam
  21. Bintanghati: terima kasih dear. Tu lah ramai tengah review... banyak ketinggalan dah nak blogwalking.... kena cari masa nih...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...