Halaman

Pengikut-pengikut

Ahad, 30 Jun 2013

{Sticky Post} Giveaway "Jom Menang Set Bekas Ikea!"

Ini adalah sticky pos. Untuk entry terbaru, sila scroll ke bawah

Assalammualaikum,

Disebabkan saya baru nak berjinak-jinak dengan susun atur dan dekorasi rumah. 'Giveaway' ni adalah platform terbaik untuk mempunyai minat mendalam dalam hal ni. (wahh... skemanya ayat!!! :-))


http://susunatursioca.blogspot.com/2013/06/sticky-post-giveaway-jom-menang-set.html

Dah lihat posterkan. Hadiahnya memang menarik. 

Sebab? 
  • Saya dah ada satu set bekas ni. Tapi tak cukup la. Saya perlukan lagi bekas ni sebab memang sangat best guna bekas ni. 
  • Saiz yang variasi, membolehkan bekas ini untuk pelbagai tujuan. Saiz yang kecil boleh guna untuk simpan bahan mentah seperti bawang, cili dan halia. Saiz yang besar boleh guna untuk simpan tepung dan biskut. Saiz yang lebar tu pulak, boleh simpan bahan mentah ayam , ikan dan daging. Juga boleh digunakan untuk bekas makanan bawa ke ofis atau berkelah.
  • Cara penyimpanan bekas ini adalah mudah dan tak memakan ruang.
  • Bahagian penjuru yang tak bersegi (melengkung elok je) memudahkan proses permbersihan bekas ini. Selalunya kalau bekas yang bersegi, mesti ada kesan-kesanminyak lagi kalau tak teliti basuh.
Lihat banyak sebabnya kan?

Sila klik SINI untuk contoh penggunaan bekas oleh penganjur 'giveaway' ini.

Untuk Syarat-syarat penyertaan, sila klik di SINI.

Dah tengok dah kan?

Jadi saya adalah:
Tarikh tutup penyertaan adalah pada 30.06.13




2 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...