Halaman

Pengikut-pengikut

Rabu, 4 September 2013

Susun Atur#9: Susun Atur Meja Solek Bahagian 3

Salam....

Ini bahagian yang paling mencabar sekali untuk susun atur. Bukan apa, bahagian ni mempunyai pintu kaca lutsinar. Kalau tak pandai susun, memang nampak serabut kawasan ni. Tambah-tambah lagi warnanya gelap, suram je nampak.

Harini malas nak cerita panjang. Nak tempek gambar je.

Tengok, nampak serabut kan. Waktu ni takde sistem yang betul untuk rak ni. Bahagian atas rak ni pun nampak bersepah (akan bercerita pada next entry).

Rak 1

Rak bercermin paling atas sekali


Bertapa huru-haranya susunan sebelum. Waktu ni main campak je dulu. Selepas disusun. Barulah sedap ditengok. Piring bulat ni aku letak jarum peniti. Piring ni souvenir kawan aku yang pergi Uzbek. Piring sebelah kanan pula doorgift wedding seorang kawan. Aku letak brooch kecil. Aku suka sistem ni, tak bersepah-sepah brooch.


 Dalam bakul tu penuh dengan gelang-gelang dan blink-blink yang lain. Kotak hitam, ada pelbagai item. Kotak sebelah  kanan penuh dengan alat jahitan.

Rak 2

Rak tengah. Bahagian ni, aku display koleksi perfume.


Tak banyak perubahan susunan. Cuma selepas susun, rak kelihatan penuh

Rak 3

Rak paling bawah. Bahagian bawah ni ada macam-macam item yang jarang pakai dan juga jam. Tak tahu macamana nak susun bahagian ni.



Walaupun dah disusun, masih nampak serabut dan suram. Plan selepas ni untuk tampak wrapping paper yang cantik kat dinding rak ni supaya nampak cantik ATAU tampal/cat cermin lutsinar tu supaya tak nampak bahagian dalam.

Post ini telah dikongsi di:
  1. Susun Atur Sioca

2 ulasan:

  1. comel je muka kembar siam kat piring brooch tu...hiks ;)

    BalasPadam
  2. Muka pengantin hehehehehhe..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...