Halaman

Pengikut-pengikut

Isnin, 9 September 2013

Tips jimat untuk baju kahwin

Salam semua..

Tajuk nampak gempak. Tapi sebenarnya nak kongsi link Maria Elena on macamana dia berjimat untuk baju kahwin dia.

Sila klik SINI

Terkagum sebentar dengan mentality dia. Kadang-kadang baju kahwin itu adalah segala-galanya untuk bakal pengantin. Jika baju kahwin buruk ATAU tak glamour ATAU tak cantik jadi stress sampai tak ingat dunia. Teringat pula baju sanding aku yang disaster. Tapi dari baju disaster tu aku belajar banyak benda. Baju buruk pun, ko still akan kahwin. Takkan nak postpone kahwin pulak semata-mata sebab baju. Ye, baju bukanlah segala-galanya.

Malah kadang-kadang ada rasa penyesalan sebab nak sangat ada baju sendiri. Sewa sudah!!!

Teringat pula baju kahwin Abby Abadi yang sangat muslimah. Walaupun muslimah, tapi sangat cantik baju dia.



Ok. Jangan lupa klik link tu ye....

2 ulasan:

  1. a'ah. Sya pon rs bj abby tu cantek. berseri bkn maen die time kawen tu kan =)

    Sya KALAW KAWEN nnti pon mmg plan nk sewa jek. malas nk tempah. bajet byk lari (motif caps lock?? hehehe)

    BalasPadam
  2. betul berseri-seri..

    Erk... taktau nak cakap apa pasal CAPS LOCK itu.. Apa-apa pun chaiyok Sya. Saya doakan semuanya berjalan lancar untuk Sya

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...