Halaman

Pengikut-pengikut

Rabu, 2 Oktober 2013

Red and Black Themed Bachelorette Party

Salam,

Aku berkesempatan hadir parti ringkas untuk meraikan seorang kawan aku yang bakal berkahwin. Kitorang buat waktu lunch hour hari jumaat sebab ramai yang availabl waktu tu. Maklumlah ramai dalam geng kitorang yang ada baby kecil di rumah. Memang taklah nak buat waktu lain.

Jom layan gambar.

Married Life Handbook from us to B2B

Another caption of the handbook

Handbook ni mengandungi macam-macam petua dari kitorang yang dah kahwin kepada B2B. Kitorang compile semua petua dan jadikan buku. Turn out, petua-petua dalam tu pun boleh digunakan oleh aku yang baru setahun jagung kahwin ni.

The food

Yup, buat kat restoran. Restoran The Apartment. Semua nama makanan tak diketahui. ;P

Red Velvet Cupcake dan  chocolate cake. Kek tu mak Hanis Zalika yang buat.

The bride to be

Us

Yup, itu je lah. Hiasan-hiasan atas meja itu, last minit kitorang buat.

K bye...

5 ulasan:

  1. Wow comelnye buat buku macam tu :) makanan2 tu nampak sedap. Untung b2b tu♥

    BalasPadam
  2. missGogreen: Best!!! Yang lagi best mestilah B2B hihihiih

    BalasPadam
  3. Khadijah: Tu lah.. Comelkan.. Yang penting tips-tips dalam tu banyak gunanya....

    BalasPadam
  4. teringin gak nak baca handbook tu..hihihi

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...