Halaman

Pengikut-pengikut

Jumaat, 16 Januari 2015

Dekorasi: balang kaca

Huìiiiii... apa kabar semua lama gila tak update blog ni. Entah kenapa. Padahal banyak je aktiviti susun atur dan dekorasi sudah berjalan..

Takpelah sebagai pembuka, aku sharelah balang kaca.. apa aku buat dengan sebiji balang kaca ini..

Tempat letak beberus rupanya. Ini semua terpengaruh dengan blog organizing over the sea. Balang kaca tu beli kat ikea. 

Zoom out sikit....
Itu lah dia. Ada stand untuk letak kuih2. Aku letak sini kononnya nak letak perfume dan segala mekap. Tapi projek itu tak berjalan lagi. Keh keh keh. Belakang balang kaca tu tabung. Gambar yang tak digantung-gantung lagi dan mekap box yang di isi dengan jewelry pelesu.

Ok itu je. Sekian...


9 ulasan:

  1. Haah.. Kalau oversea punya organizing memang banyak idea macam ni kan.
    Eksaited nak buat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kan!!! Pastu masa kat ikea haritu jumpa balang kaca yang tutupnya kaca juga.. ala2 oversea.. tapi harganya rm100++.. tak jadilerr. Ambil balang murah pun oklahh...

      Padam
  2. Zarith... Kalau tgk oversea punya organizing mmg styleeee sngt.. Seriuussss cantek pulak nampk bila berus mekap letak dalam balang plusssss ada batu2

    BalasPadam
  3. Hehe.. Yana buat balang tabung duit

    BalasPadam
  4. Hubungi sy jika memerlukan kerja mengubah suai kediaman anda...terbuka untuk daerah bangi ,kajang,putrajaya,serdang,puchong,cheras dan nilai 0192945175 or wssp sy 01129110298 (amir)

    BalasPadam
  5. Kreatif nya
    Love it !

    Jom DIY
    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...