Halaman

Pengikut-pengikut

Jumaat, 16 Januari 2015

Dekorasi: balang kaca

Huìiiiii... apa kabar semua lama gila tak update blog ni. Entah kenapa. Padahal banyak je aktiviti susun atur dan dekorasi sudah berjalan..

Takpelah sebagai pembuka, aku sharelah balang kaca.. apa aku buat dengan sebiji balang kaca ini..

Tempat letak beberus rupanya. Ini semua terpengaruh dengan blog organizing over the sea. Balang kaca tu beli kat ikea. 

Zoom out sikit....
Itu lah dia. Ada stand untuk letak kuih2. Aku letak sini kononnya nak letak perfume dan segala mekap. Tapi projek itu tak berjalan lagi. Keh keh keh. Belakang balang kaca tu tabung. Gambar yang tak digantung-gantung lagi dan mekap box yang di isi dengan jewelry pelesu.

Ok itu je. Sekian...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...