Halaman

Pengikut-pengikut

Rabu, 5 April 2017

Promosi April Young Living Essential Oil


PV SPECIALS APRIL 2017
SANGAT MENARIK!!!!


Apa yang diperkatakan kat dalam poster ni semuanya adalah PERCUMA apabila anda buat belian seperti nilai PV dalam kotak kuning tu.

Pv itu adalah point. Setiap barang ada pointnya sendiri. 50pv lebih kurang bersamaan dengan rm250.

Beli EO sehingga 250pv dan dapat barangan percuma bernilai RM606
  • dapat percuma EO Bergamot dan Basic Plus Starter Kit
  • Maknanya anda dapat 4 eo dan dewdrop diffuser PERCUMA!!!
  • Dan jika buat belian melalui saya, anda akan dapat lagi percuma 
    • buku EO Quick Reference Tool
    • 10ml V6 oil dalam roller bottler (V6 adalah carrier oil keluaran Young Living)
    • Rantai diffuser ( boleh titik essential oil pada buah rantai sebagai diffuser bergerak)
BPSK - Semua barang dalam gambar tu anda akan dapat, kecuali yang tanda pangkah tu =-P

Beli EO sehingga 350pv
 dan dapat barangan percuma bernilai RM1268
  • dapat percuma eo Bergamot, eo ylang ylang dan Premium Starter Kit.
  • maknanya anda dapat 15 eo dan diffuser PERCUMA!!
  • Dan jika buat belian melalui saya, anda akan dapat lagi percuma 
    • buku EO Quick Reference Tool,
    • 10ml V6 oil dalam roller bottler 
    • Rantai diffuser 
    • 2 packet Ning Xia Red (minuman kesihatan berasaskan Goji Berry yang sangat sedap)
    PSK - anda dapat semua dalam gambar ni
Beli EO sehingga 450pv dan dapat barangan percuma bernilai RM2162
  • dapat percuma eo Bergamot, eo Ylang-ylang, Everyday Oil Collection, red wooven bag dan Premium Starter Kit.
  • MAKNANYA, anda akan dapat 25 EO dan dew drop diffuser PERCUMA!!!!!!
  • Dan jika buat belian melalui saya, anda akan dapat lagi percuma
    • buku EO Quick Reference Tool,
    • 10ml V6 oil dalam roller bottler 
    • Rantai diffuser 
    • 2 packet Ning Xia Red (minuman kesihatan berasaskan Goji Berry yang sangat sedap)
    • Thieves Toothpaste (ubat gigi natural tanpa bahan kimia merbahaya)

Menarik sangat promo bulan ni!!! Esok kita cerita ya apa yang bestnya hadiah-hadiah percuma ini. 

Hurm, ni antara kegunaannya lah...
Bergamot boleh campur dgn lavender diffuse waktu tidur. Bergamot boleh tenangkan anak yang tantrum. Boleh redakan stress. Dan baunya sangat uplifting dan menyegarkan.

Ylang-ylang boleh pakai sebagai perfume, nak reduce stress, kawal tekanan darah, balance hormon, romantik-romantik. Titik satu titik pada rantai diffuser tu. 

Everyday oil dengan bag merah tu bolehla korang hadiahkan kat mak. Dalam nya ada eo frankincense, lavender, lemon, tea tree, peppermint, joy, panaway, purification, stress away dan thieves. Macam-macam leh guna. Untul elakkan sakit, tingkatkan imun, sakit2 badan, jangkitan fungus, stress, bau busuk, elak ngantuk, sakit perut, demam dan macam-macamlah..

Eh... nak info lanjut?

Whatsapp: 0193016450 (Zarith Sofia)
Page FB: pondok minyak
Instagram: pondok_minyak

psst: Saya ada menyediakan skim ansuran pada anda yang berminat untuk jadi ahli Young Living. Hubungi saya untuk daftar sebagai ahli. Atau klik sini untuk daftar sendiri.

Rabu, 18 Januari 2017

Bisnes Adania dan Young Living Essential Oil

Assalammualaikum...

Wow, post terakhir aku adalah pada tahun 2015. Lama tu.

Dah banyak sawang dah blog ni.

Tahun ni aku nak hidupkan balik blog ini.

Susunatur masih jadi kegemaran. InsyaAllah datang kerajinan nak ambil gambar nanti, adalah pos tentang susunatur.

Tahun 2016? Boleh dikira sebagai tahun perubahan aku.

Aku mula berniaga. Tiada perancangan apa, terus mulaje.

1. Aku jadi ejen Adania. Pada yang tak tahu, produk Adania adalah produk organik dan semulajadi. Diusahakan oleh anak tempatan. Apa yang uniknya produk ini, tidak seperti produk homemade yang lain, produk ini dihasilkan di kilang. Kebersihan dan kualiti produk dapat dikawal.

2. Juga ku jadi independent distributor Young Living Essential Oil. Pada yang berminat untuk tahu lebih lanjut tentang essential oil, bolehlah kontek aku. Sebulan sekali, saya akan adakan kelas percuma essential oil. Kelas seterusnya adala pada hari sabtuni (21 Januari 2017).

Oklah, azam tahun ni untuk blog ini adalah untuk buat sekurang-kurangnya 1 entri setiap bulan. InsyaAllah saya akan share lagi kebaikan essential oil ni.

Mehlah follow instagram dan facebook ni..

organic war - menjual produk Adania
www.facebook.com/organicwar
www.instagram.com/organic_war

Pondok Minyak - Young Living Essential Oil
www.facebook.com/pondokminyak
www.instagram.com/pondok_minyak


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...