Halaman

Pengikut-pengikut

Selasa, 15 Ogos 2017

Apabila telefon pintar menjadi dominan

Kesian kat blog ni. Bukan taknak update. Tapi sejak bertelefon pintar, jarang sangat nak update blog. Nak update blog kat telefon pun tak user friendly. Maka, beginilah jadinya.

Takpe kita tak slow-slow balik. Kena kurangkan main handphone dan banyakkan buka laptop supaya dapat update blog ni.

Takda apa nak story sangat. Cuma, ada rumah baru. Bila dah ada rumah baru, adalah nak renovate sikit-sikit, pasang lampu, kipas dan apa-apa yang patut.

Jadi........saya akan update dalam blog ni. Yeay!!!!

Then, jangan lupa follow blog pondok minyak. Blog jual minyak young living =). Masih dalam pembikinan. But if you want to know more about essential oil, bolehla follow.

Klik link ni untuk follow.

https://pondokminyak.blogspot.my/

Rabu, 5 April 2017

Promosi April Young Living Essential Oil


PV SPECIALS APRIL 2017
SANGAT MENARIK!!!!


Apa yang diperkatakan kat dalam poster ni semuanya adalah PERCUMA apabila anda buat belian seperti nilai PV dalam kotak kuning tu.

Pv itu adalah point. Setiap barang ada pointnya sendiri. 50pv lebih kurang bersamaan dengan rm250.

Beli EO sehingga 250pv dan dapat barangan percuma bernilai RM606
  • dapat percuma EO Bergamot dan Basic Plus Starter Kit
  • Maknanya anda dapat 4 eo dan dewdrop diffuser PERCUMA!!!
  • Dan jika buat belian melalui saya, anda akan dapat lagi percuma 
    • buku EO Quick Reference Tool
    • 10ml V6 oil dalam roller bottler (V6 adalah carrier oil keluaran Young Living)
    • Rantai diffuser ( boleh titik essential oil pada buah rantai sebagai diffuser bergerak)
BPSK - Semua barang dalam gambar tu anda akan dapat, kecuali yang tanda pangkah tu =-P

Beli EO sehingga 350pv
 dan dapat barangan percuma bernilai RM1268
  • dapat percuma eo Bergamot, eo ylang ylang dan Premium Starter Kit.
  • maknanya anda dapat 15 eo dan diffuser PERCUMA!!
  • Dan jika buat belian melalui saya, anda akan dapat lagi percuma 
    • buku EO Quick Reference Tool,
    • 10ml V6 oil dalam roller bottler 
    • Rantai diffuser 
    • 2 packet Ning Xia Red (minuman kesihatan berasaskan Goji Berry yang sangat sedap)
    PSK - anda dapat semua dalam gambar ni
Beli EO sehingga 450pv dan dapat barangan percuma bernilai RM2162
  • dapat percuma eo Bergamot, eo Ylang-ylang, Everyday Oil Collection, red wooven bag dan Premium Starter Kit.
  • MAKNANYA, anda akan dapat 25 EO dan dew drop diffuser PERCUMA!!!!!!
  • Dan jika buat belian melalui saya, anda akan dapat lagi percuma
    • buku EO Quick Reference Tool,
    • 10ml V6 oil dalam roller bottler 
    • Rantai diffuser 
    • 2 packet Ning Xia Red (minuman kesihatan berasaskan Goji Berry yang sangat sedap)
    • Thieves Toothpaste (ubat gigi natural tanpa bahan kimia merbahaya)

Menarik sangat promo bulan ni!!! Esok kita cerita ya apa yang bestnya hadiah-hadiah percuma ini. 

Hurm, ni antara kegunaannya lah...
Bergamot boleh campur dgn lavender diffuse waktu tidur. Bergamot boleh tenangkan anak yang tantrum. Boleh redakan stress. Dan baunya sangat uplifting dan menyegarkan.

Ylang-ylang boleh pakai sebagai perfume, nak reduce stress, kawal tekanan darah, balance hormon, romantik-romantik. Titik satu titik pada rantai diffuser tu. 

Everyday oil dengan bag merah tu bolehla korang hadiahkan kat mak. Dalam nya ada eo frankincense, lavender, lemon, tea tree, peppermint, joy, panaway, purification, stress away dan thieves. Macam-macam leh guna. Untul elakkan sakit, tingkatkan imun, sakit2 badan, jangkitan fungus, stress, bau busuk, elak ngantuk, sakit perut, demam dan macam-macamlah..

Eh... nak info lanjut?

Whatsapp: 0193016450 (Zarith Sofia)
Page FB: pondok minyak
Instagram: pondok_minyak

psst: Saya ada menyediakan skim ansuran pada anda yang berminat untuk jadi ahli Young Living. Hubungi saya untuk daftar sebagai ahli. Atau klik sini untuk daftar sendiri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...