Halaman

Pengikut-pengikut

Selasa, 15 Ogos 2017

Apabila telefon pintar menjadi dominan

Kesian kat blog ni. Bukan taknak update. Tapi sejak bertelefon pintar, jarang sangat nak update blog. Nak update blog kat telefon pun tak user friendly. Maka, beginilah jadinya.

Takpe kita tak slow-slow balik. Kena kurangkan main handphone dan banyakkan buka laptop supaya dapat update blog ni.

Takda apa nak story sangat. Cuma, ada rumah baru. Bila dah ada rumah baru, adalah nak renovate sikit-sikit, pasang lampu, kipas dan apa-apa yang patut.

Jadi........saya akan update dalam blog ni. Yeay!!!!

Then, jangan lupa follow blog pondok minyak. Blog jual minyak young living =). Masih dalam pembikinan. But if you want to know more about essential oil, bolehla follow.

Klik link ni untuk follow.

https://pondokminyak.blogspot.my/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...